Smarta Kösystem
Smarta Kösystem 

Med det smarta kösystemet från Starbit så hanteras kunderna på ett smidigare, mindre stressfyllt sätt. Det skapar en ökad effektivitet. Genom vårt kösystem skapas med tid för varje kund - samtidigt som möjligheter att prioritera speciella ärenden finns. 

Genom detta så reduceras hanteringstiden och en ny, effektivare organisation skapas. Oavsett affärsområde så kommer vårt smarta kösystem att slimma verksamheten och skapa en situation där kunderna väljer att återvända. Ingen vill köa i onödan. 


Detta inkluderas i vårt smarta Kösystem: 


* Möjligt att hantera flera köer samtidigt 
* Automatisk uppdatering om kötider 
* Möjlighet att köa via mobilen 
* ECO-sensorer 
* Hållbar design för allmän, daglig användning 
* Statistik online 
* Airswipe 
* Automatisk Öppna/Stäng-funktion 

Fördelar för kunden 

Våra kösystem är enkla att förstå och använda. Den nya innovationen Airswipe skapar helt nya möjligheter. Genom olika förval så kan kunden med lätthet sätta sig in i hur allt fungerar och genom att exempelvis svepa handen uppåt, nedåt, åt höger eller vänster så gör kunden sitt val. Detta utan att nudda skärmen - och därmed minska risken för smitta. En fördel i dessa tider. 

En annan möjlighet är att använda en QR-kod som scannas av. Genom det slipper kunden vänta i en kö. Kunden kan istället gå omkring i butiken och få en notifiering i god tid innan ärendet hanteras. Det skapar en lugnare stämning där chanserna för ökad försäljning ökar markant. Ett klart mervärde! 


Fördelar för användaren 

All information kommer i realtid. Med regelbundna intervaller så presenteras uppdaterad statistik. Det ger en möjlighet att förbereda verksamheten bättre inför mer hektiska timmar. Vilka timmar kommer det mest kunder, vilka dagar är mer intensiva - och hur mycket personal behövs för att klara dessa?

Självbetjäningssystem
Lösningar för Självbetjäning

Starbits innovativa lösningar för självbetjäning skapar nya spelplaner för både företag och för den dagliga konsumenten. Våra lösningar skapar smidigare, effektivare organisationer - samtidigt som de genererar kunder som vill återvända. Vinster i alla led! 

Vi skräddarsyr och skapar unika enheter utifrån företagets speciella krav och önskemål. Av oss får du ett komplett paket med både hårdvara och mjukvara - allt redo att ansluta och koppla mot ERP, PIM eller POS. 

Fördelar med Starbits Självbetjäningssystem 


Våra system och lösningar skapar nöjda, återkommande kunder där företag ges en möjlighet att optimera den egna verksamheten - utan att det påverkar servicen i butik. Systemen är funktionella, hållbara och väldigt enkla att använda. Produkterna är skapade med allmänt slitage i åtanke: de är byggda för tuffa tag och har en garanterat lång livslängd. 

Genom våra system är bland annat följande möjligt: 


- Betalningar 
- Recepthantering
- Förbeställningar
- In- och utcheckning 
- Kundundersökningar 
- Medlemsregistrering 

Genom regelbundna uppdateringar om statistik och information kan du hela tiden påverka. och genomföra mindre justeringar. Allt i syfte att ytterligare förbättra verksamheten och skapa nya möjligheter.