Självbetjäningssystem
Lösningar för Självbetjäning

Starbits innovativa lösningar för självbetjäning skapar nya spelplaner för både företag och för den dagliga konsumenten. Våra lösningar skapar smidigare, effektivare organisationer - samtidigt som de genererar kunder som vill återvända. Vinster i alla led! 

Vi skräddarsyr och skapar unika enheter utifrån företagets speciella krav och önskemål. Av oss får du ett komplett paket med både hårdvara och mjukvara - allt redo att ansluta och koppla mot ERP, PIM eller POS. 

Fördelar med Starbits Självbetjäningssystem 


Våra system och lösningar skapar nöjda, återkommande kunder där företag ges en möjlighet att optimera den egna verksamheten - utan att det påverkar servicen i butik. Systemen är funktionella, hållbara och väldigt enkla att använda. Produkterna är skapade med allmänt slitage i åtanke: de är byggda för tuffa tag och har en garanterat lång livslängd. 

Genom våra system är bland annat följande möjligt: 


- Betalningar 
- Recepthantering
- Förbeställningar
- In- och utcheckning 
- Kundundersökningar 
- Medlemsregistrering 

Genom regelbundna uppdateringar om statistik och information kan du hela tiden påverka. och genomföra mindre justeringar. Allt i syfte att ytterligare förbättra verksamheten och skapa nya möjligheter. 

Lek & Lär
Erbjud en stimulerande väntetid

Starbit gör det roligt, lärorikt och enkelt att vänta! Genom våra spelmoduler för väntrum - komplett med en 24 “ touchscreen - så skapas en miljö där barn kan fördriva tid på ett stimulerande sätt. Möbeln skräddarsys efter ditt unika behov och den går självklart att designa för att passa ert varumärke och verksamhet. 

Våra moduler är byggda med en tanke på barnen. De klarar hårda tag, spill och kladd och har en garanterat lång hållbarhet. En perfekt lösning att placera i väntrummet, att använda i förskolan eller på flygplatser och i större köpcentrum. 


Möjligheter och Fördelar 

* Flera olika spel att välja bland 
* Skräddarsydda spel utifrån verksamhet och miljö 
* Hållbar design för allmän användning 
*Online Statistik 
* Går att använda gratis - eller mot betalning 
* Eco-Sensorer 

Skräddarsydda lösningar efter behov 

Våra spelmoduler kommer med oändliga möjligheter. Vad behöver ni? Spelen finns för alla åldrar och kan anpassas utifrån krav, behov och önskemål. För de yngsta så kan exempelvis pussel, labyrinter och luffarschack vara ett perfekt - och stimulerande - tidsfördriv. 

Alla våra spel kommer med regelbundna statistiska uppdateringar. Hur ofta används exempelvis maskinen i fråga? Den informationen ger dig en möjlighet att byta ut, uppgradera eller addera nya spel i takt med tiden.