Titta närmare på våra färdiga projekt

Ringhals Kärnkraftverk
Vi skapade en skräddarsydd lösning för automatisk information till personalen på Ringhals. Ett centralstyrt system kopplat mot skärmväggar och mindre displayer. Både system och utvecklare godkändes av Säpo i samband med utförandet.
COOP 
Vi har levererat enheter för självbetjäning - kopplade mot PIM and CMS - i över 800 Coop-butiker över hela Sverige. Starbit levererade mjukvara, hårdvara, hosting samt stod för installation av nätverk och elektriskt infrastruktur. 
Swedavia Airports
Skräddarsydd CMS skapad för Swedavia Airports hundratals LED-skärmar. Vårt system möjligör för Swedavia att gruppera, övervaka och lägga ut information på alla sina skärmar - på alla flygplatser. 
OKQ8 
Automatisk statistik för OKQ8 huvudkontor kopplade mot butikernas ERP för användning mot större displayer. Systemet bygger på att leverera grafisk innehåll från vanlig data. 
Karolinska Universitetssjukhuset
Ett ledningssystem i händelse av katastrof. Komplett med monitorer placerade på varje avdelning av sjukhuset. Systemet drivs genom telematisk ISP service och inkluderar även Säkerhetsavdelningen såväl som Astrid Lindgrens Barnsjukhus.